Fantasy Vegas Armchair League 2020/2021 - Berichten
Hello --
Que sera sera
23 november
De organisatie

Het werd beschreven als een Mindf**k voor Pol. Weer was daar de VAR die hem er toe bracht een discutabele beslissing te nemen. Al in de rust was Pol er uit dat de beslissing verkeerd was. En dus kreeg Twente in de tweede helft ook maar een strafschop. Of werkt het zo niet? En PSV had het al zo zwaar. Met alle Corona gevallen en blessures en dan moeten ze ook nog spelen in de tweede tussenronde van de KNVB Beker. Een beker die, zoals ze weten in Utrecht, in Corona tijden toch niet wordt uitgereikt. Maar dat is weer een ander verhaal.

De Mr E.L. Grothe Cup stevent wel af op een finale die gespeeld gaat worden. En de affiche beloofd: de nummers 1 en 2 van de Armchair League, de Willies en Zaberwotksy, mogen het gaan bepalen wie er met de eerste trofee gaat wandelen. De Willies bleven nipt Waarom Bananen? voor, terwijl Zaberwotsky een stuk minder problemen had met de Whatsyamecallit Wanderers. De Wanderers hadden zich namelijk aangesloten bij de 7-tegen-7 competitie waarin ook Deportivo Que? en Kaiser Chiefs een direct duel bestreden. Voor deze teams komt de transferavond van aanstaande vrijdag als geroepen. De MS Teams link zal op Twitter worden gezet zodat er de pers ook kan inloggen. Distributie via mail enkel op verzoek.

En wat spelen we als er een finale aanstaande is? Deze keer maar de feestversie van de Hermes House band, met beelden uit oude tijden want weinig social distancing. Ach vroeger....


Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.

Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.