Fantasy Vegas Armchair League 2020/2021 - Berichten
Hello --
Panic
1 november
De organisatie

In de categorie open deur wint in Speelronde 7 de uitspraak dat het een vreemde competitie blijft. En dat de vele blessures en ziektegevallen leiden tot vreemde gebeurtenissen. En als Gregory van der Wiel en Ricardo Kishna dan paniekaanvallen krijgen, dan helpt dat niet om in zo'n seizoen terug te keren naar de Eredivisie. Daar zullen we dus nog even op moeten wachten.

AZ lijkt van hun paniekaanvallen bij voorsprongen af te zijn, althans deze week. Meer waarde mag daar, in dit seizoen, niet aan gekoppeld worden. Toch levert dat weer juist paniek in Rotterdam, Eindhoven en misschien wel Amsterdam. Hoewel Amsterdam? Daar hebben ze nu Brobbeast en hij scoort bij zijn debuut. Dat belooft altijd veel in Amsterdam. En, hoewel je het in de huidige tijd niet meer mag zeggen, als je Brobbeast in een leeg stadion tegen zou komen dan komen er misschien wel paniekgevoelens. Zou zomaar voor te stellen zijn.

In Fantasy land waren er relatief lage scores. Natuurlijk ontbraken de vele goals van de afgelopen weken, maar ook werd de nul niet vaak gehouden. En dan zijn er nog de uitvallende spelers door Corona of gewoon overbelasting. Je zou er een paniekaanval van gaan krijgen, play The Smiths...


Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.

Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.