Fantasy Vegas Armchair League 2020/2021 - Berichten
Hello --
Shannon song
25 oktober
De organisatie

24 oktober was het in Engeland record store day. Althans, daar waar platenzaken open mochten gaan en het veilig werd geacht om naar een platenzaak toe te gaan. Speelronde 6 deed een gooi naar diverse vermeldingen in het Guiness book of Records. Natuurlijk was er de 0-13 van Ajax op VVV, de hoogste score in de Eredivisie ooit. Lassina Traoré wist in Fantasy termen Machlas doen vergeten door 23 punten te verzamelen. Maar het was voor Zaberwotsky niet voldoende om over de 100 te komen. Iets wat de Kaiser Chiefs vorig seizoen nog deden, een mooie herinnering voor die Kaiser Chiefs.

Ondertussen bepaalde deze speelronde de groepsfase van de Mr E.L. Grothe Cup. Spannend was het eigenlijk alleen rond de 2de plaats in groep B waar De Slikkers en Waarom bananen? in een direct duel een plaats in de halve finale mochten bevechten. Uiteindelijk kwamen De Slikkers een paar tienden te kort en mag Waarom bananen? zich opmaken om zich te gaan meten met de Willies. Zaberwotsky en Whatsyamecallit Wanderers ontmoeten elkaar in de andere halve finale.

En ondertussen galmen rond De Koel nog steeds de warme klanken van Rowwen Heze, want hun Shannon song klinkt als daar gescoord wordt. En voor mensen die er nog geen genoeg van krijgen is hier de hele song te beluisteren:


Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.

Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.