Fantasy Vegas Armchair League 2020/2021 - Berichten
Hello --
Mr. Lonely
4 oktober
De organisatie

Het duurde maar tot speelronde 4 om de impact van de tweede golf op de Eredivisie en de Fantasy League te zien. Om even bij alle influencers aan te sluiten en huilie-huilie over ons eigen lot los te gaan, natuurlijk in een speelronde in de voorrondes van de Mr E.L. Grothe Cup. Want waar de KNVB misschien nog wel een plekje kan vinden voor RKC Waalwijk-PEC Zwolle, daar helpen de voortekenen van 27 december niet om voor de halve finales de tweede groepswedstrijd volledig te hebben. Waarschijnlijk tellen de uitslagen van dit weekend voor de stand in de groepsfase.
Toch leken niet alleen RKC en PEC getroffen. AZ geeft een 0-4 voorsprong weg, Ajax had wel 11 man op het veld in Groningen maar dat bleef het bij en de bank bij PSV en Feyenoord was schamel bezet. Maar in dat laatste geval was het waarschijnlijk meer Dick Advocaat die aan Frank Arnesen wilde duidelijk maken dat hij echt niemand heeft.
Ondertussen scoren de Willies en Wanderers wel lekken door. Waarom Bananen? valt mede door het vertrek van Idrissi terug. En de Kaiser Chiefs zagen Baumgartl bij Fulham onderhandelen. Maar dat was dan weer het eerste wat zij van Baumgartl zagen dit seizoen. Hij was verder wat eenzaam, net als de 8 spelers van RKC in quarantaine. Ieder voor zich zijn zij Mr Lonely....


Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.

Berichtenservice alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.